•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Goal II: Living the Dream (2007)

Ovaj film je drugi deo trilogije o nogometnim uspesima mladog meksičkog sportiste. Goal II je sniman pod sponzorstvom FIFA-e što je omogućilo korišćenje pravih timova tokom snimanja.

Meksikanac, sada član Newcastle Uniteda, Santiago Muñez (Kuno Becker) u Premiershipu doživljava potvrdu svog kvaliteta. Već sada je srećan što igra za tako istaknutu ekipu, ali njegov napredak nije konačan, agent Glen Foy (Stephan Dillane) obavesti ga da ga čeka fantastičan transfer. Muñez ne može verovati kada čuje sjajne novosti. Najveći klub na svetu, Real Madrid, njegov donedavni san, postao je realnost! Santiago će igrati rame uz rame s najvećim fudbalskim legendama - Ikerom Casillasom, Davidom Beckhamom, Ivanom Helguerom, Sergiom Ramosom, Robertom Carlosom, Zinedinom Zidanom…! U vrtlogu silnih promena i Santiagova veza s Roz (Anna Friel) nađe se na iskušenju kada on upozna mladu TV voditeljku Jordanu (Leonor Varela).

Prvi deo sportske priče o fudbaleru kojem se ostvaruju snovi, pokazao se kao pun pogodak pa je ubrzo usledio i drugi nastavak filmskog serijala koji je blagoslovio sam vrh nogometne organizacije – FIFA. Uverljivo prikazani portreti fudbalera, tj. njihovi napori i žrtve, turbulentni doživljaji iz privatnog i sportskog života uzbudljivu dramu svrstavaju među najuspešnije filmove o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, a pojavljivanje velikih fudbalskih zvezda, koje tumače same sebe, priči dodatno daje na autentičnosti.

Žanr:drama, sport
Godina:2007
Reziser:Jaume Collet-Serra
Scenario:Mike Jefferies, Adrian Butchart
Uloge:Kuno Becker, Alessandro Nivola, Anna Friel
Uzrast:PG-13
Studio:Milkshake Films, Anola Films S.L.
Zemlja:UK
Website:movies.disney.co.uk
Jezik:Engleski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila