•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie režiraće film o krijumčarenju slonovače

Američka glumica Angelina Jolie režiraće "epopeju" o kenijskom paleoantropologu Richardu Leakeyju i njegovoj borbi protiv krijumčarenja slonovače, objavila je producentska kuća Skydance.

Jolie će ponovno stati iza kamere režirajući istinitu priču "Africa", adaptiranu prema scenariju Erica Rotha, dobitnika Oscara za najbolji scenario 1995. za film "Forrest Gump".

Već odavno osećam duboku povezanost sa Afrikom i njenom kulturom, objasnila je u saopštenju glumica. Film donosi priču o čoveku koji se nađe usred žestokog sukoba sa krijumčarima slonovih kljova, a iz njega izađe s dubljim poimanjem traga koji ostavlja čovek i produbljenim osećajem odgovornosti za svet koji ga okružuje, dodaje.

Richard Leakey, bivši direktor službe za očuvanje faune u Keniji, odigrao je ključnu ulogu u zaustavljanju krijumčarenja slonovače krajem osamdesetih godina, što je urodilo ekstremnim merama, uključujući slanje helikoptera s oružjem u prirodne parkove.

Angelina Jolie biće ujedno koproducentica filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...