•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Downeyu, Watson i Dench nagrade 'Britannia' BAFTA-e

Glumci Robert Downey Jr., Emma Watson i Judi Dench predvode spisak dobitnika godišnjih nagrada Britannia, prenosi Digital Spy.

Nagrade dodeljuje losanđeleski ogranak Britanske akademije za film i televiziju (BAFTA) onima koji svojim radom ostavljaju trag u Hollywoodu. Svečanost dodele održaće se 30. oktobra, a domaćin će biti Rob Brydon (The Trip to Italy).

Slavni Downey dobiće nagradu Stanley Kubrick za izvrnost na filmu. Nagrada je prethodno uručena i Jeffu Bridgesu, Danielu Day-Lewisu i Georgeu Clooneyju.

Nagradu Albert R. Broccoli za doprinos svetu sedme umetnosti dobila je legendarna Dench, a Emma Watson, zvezda filmskog serijala o mladom čarobnjaku Harryju Potteru, osvojila je nagradu za britansku umetnicu godine.

Među dobitnicima prošlogodišnjih BAFTA Los Angeles nagrada su Ben Kingsley, Kathryn Bigelow, Sacha Baron Cohen i Benedict Cumberbatch.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...