•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Seks i grad: Samantha Jones opet želi pred kamere

Glumica Kim Cattrall se osvrnula na svoje dane provedene kao Samantha Jones u kultnoj seriji "Seks i grad" uz želju da bi ulogu u novom filmu rado prihvatila.

Prilika da se pojavi u trećem filmu koji bi pratio nastavak života četiri Njujorčanke Cattrall gleda sa odobravanjem, ali priznaje da će se to teško desiti.

"Ponekad vrtim kanale na TV-u i naiđem na scene iz serije, a to me usrećuje. Mislim da se serija ističe po mnogo čemu i vrlo sam ponosna na nju", rekla je Cattrall za ABC News.

"Vratila bih se pred kamere, ali vrlo je teško okupiti glumce i napraviti raspored. Ipak, vrlo često se vraćam na ideju za Seks i Grad 3", objasnila je Cattrall.

Ona trenutno učestvuje u kampanji za podizanje svesti o menopauzi. 58-godišnjakinja savetuje žene da drukčije pristupe tom delu života i prihvate promene na svom telu koje se pojavljuju kao rezultat starenja.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu