•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta je zajedničko DiCapriju, Clooneyu i Douglasu?

Glavni sekretar Ujedinjenih naroda Ban Ki-moon u utorak je imenovao američkog glumca Leonarda DiCapria "glasnikom mira" Ujedinjenih naroda kojem će prioritet biti borba protiv klimatskog zagrevanja.

- DiCaprio je uverljiv glas u ekološkom pokretu i zna kako proneti tu poruku - naglasio je Ban na konferenciji za novinare.

On je pozvao hollywoodskog glumca, koji je 1998. osnovao fondaciju za promociju zaštite okoline, da održi govor na UN-ovom summitu o klimi 23. septembra u New Yorku.

- Trenutak je za delovanje, naš odgovor na klimatske promene sledećih godina će odrediti sudbinu čovečanstva i našeg planeta - rekao je glumac, prenosi se u saopštenju UN-a. On je dodao da "oseća moralnu odgovornost preuzeti tu novu ulogu".

Leonardo DiCaprio će učestvovati na velikom Maršu za klimu koji će se održati u New Yorku pre summita.

Inače, pre DiCaprijam UN-ovim glasnicima mira proglašeni su i George Clooney te Michael Douglas.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....