•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Transformers (2007)

Pre mnogo godina, na udaljenom planetu Cybertron vodio se rat između plemenitih Autobota i prevrtljivih Decepticona, različitih vrsta robota koji se mogu transformisati, a koji su se sukobili zbog kontrole nad mističnim talismanom koji svome vlasniku omogućava neograničenu moć. Autoboti su talisman uspeli prokrijumčariti s planeta, ali za njim je krenuo i zli Megatron. Čitav vek kasnije, na Zemlji, na kojoj ljudi ništa ne znaju o toj bitci, Sam Witwicky (Shia LaBeouf) kupuje svoj prvi automobil, ne znajući kako je vozilo ujedno i Autobot Bumblebee. Robotov zadatak je Samova zaštita, jer mladić poseduje naočale na koje je pre mnogo godina ucrtana mapa do mesta gde je sakriven talisman. Zle snage neće dozvoliti da ih to spreči u naumu.

Jedan od najvećih filmskih hitova 2007. godine bila je igrana ekranizacija uspešne franšize animiranih filmova i igračaka "Transformeri", kojom je poznati reditelj spektakala Michael Bay pokazao kako nema onoga što se na filmu ne može uverljivo izvesti, imate li dovoljno mašte i veliki budžet. Obe komponente svakako su ispunjene i vidljive u ovom veličanstvenom prazniku akcije i specijalnih efekata. Dok njihove kretnje ne vidite svojim očima, nećete moći da poverujete da ogromni roboti mogu izgledati ovako uverljivo.

U glavnim ulogama gledamo par mladih holivudskih zvezda - Shiju LaBeoufa i Megan Fox - koje su se upravo ovim naslovom uvrstili u prvu ligu, ali i ostatak je postave ispunjen velikim imenima, kao što su, među ostalima, legende Jon Voight i John Turturro.

Žanr:akcija, avantura, sf
Godina:2007
Reziser:Michael Bay
Scenario:Roberto Orci, Alex Kurtzman
Uloge:Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Uzrast:PG-13
Award:Nominovan za 3 Oscara, 14 nagrada i 33 nominacija
Box office:318.8M USD
Studio:DreamWorks SKG, Paramount Pictures, Hasbro
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/transformersmovie
Jezik:Engleski
Trajanje:144 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....