•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Jackman: Biće više devojaka ovog puta!

Homoerotičnost „Wolverina“ jasna je stvar, ali je izgleda konačno postala i Jackmanu jasna, te je obećao gledaocima, jednog grupi, barem, da će za njih biti više devojaka u ovom nastavku, a manje odnosa muškarac na muškarca u tesnom i istaknutom.

„Naš poslednji film bio je previše komplikovan sa mnogo likova (!?). I biće mnogo devojaka sada, što je dobra stvar. Ovaj poslednji bio je mnogo muževan.“ Muževan je samo jedna reč koja se koristi za onakav film.

Već su svi zabrinuti šta podrazumeva uvođenje „mnogo devojaka“ i manja muževnost.

„Novi film biće studija ličnosti (O, Bože!) Mislim da nikada nismo objasnili njegov gnev kako treba (Ijaoj!) „Ko sam ja? Odakle dolazim?“ (To što je zanimljivo!)“

Kako god bilo, previše je buke oko ovog filma što samo jedno nagoveštava...

Znate već šta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....