•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dakota Fanning u vezi sa 13 godina starijim manekenom

Glumica Dakota Fanning izjavila je da je jako srećna u svojoj vezi, uprkos razlici od 13 godina između nje i dečka. 20-godišnja glumica je u vezi sa manekenom Jamiejem Strachanom, koji ima 33 godine, a zajedno su oko godinu dana.

- Jako sam srećna. Mislim da je jako važno i zaista zabavno imati nekoga s kim možete isprobati sve. Ljudi vole one koje vole, treba ići od toga. Svi se previše zamaraju pravilima, a u životu treba ići za onim šta osećamo kao ispravno, rekla je Dakota.

- Imam čudno gledište na veze jer su moji roditelji znali jedno drugog od drugog razreda, a venčali su se kad su završili fakultet, rekla je Dakota.

- Uvek sam verovala da tako treba biti. Čak i kad sam imala 14 godina, verovala sam da nema smisla viđati se s nekim s kim se ne planiram venčati, dodala je glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu