•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šokantno priznanje Depadijea: Majka pokušala da me ubije dok sam bio u stomaku

Žerar Depardje je "loš momak" francuske kinematografije!

Poznati glumac je o tome pisao u svojoj autobiogarfiji, gde između ostalog navodi da je pljačkao grobove u mladosti, učestvovao u tučama, krijumčario cigarete i bio uključen u prostituciju.

Tri meseca je proveo u zatvoru nakon krađe automobila, a školske praznike provodio je u javnim WC-ima na aerodromu Orli, gde je radila njegova baka.

Ipak, najšokantnije priznanje u knjizi "Ça s’est fait comme ça" ("Tako je bilo"), je činjenica da je malo falilo da Depardje nikada ne bude rođen.

"Preživeo sam svo nasilje koje je moja jadna majka sprovodila sama nad sobom sa šivaćim iglama i ostalim stvarima. Treće dete koje nije želela bio sam ja. Preživio sam", piše u knjizi.

Majka mu je kazala da je htela da on plati za seksualni odnos između njene majke i očuha koji su živeli u blizini, a nameravala je da napusti svog supruga.

"Teško je pomisliti da sam te skoro ubila", govorila bi mu kasnije kroz život, piše Independent.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...