•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rene Ruso: Nisam mogla da ustanem iz kreveta

Glumica Rene Ruso u emisiji voditeljke Kvin Latif, prvi put je podelila svoje iskustvo sa teškim oblikom bipolarnog poremećaja.

Šezdesetogodišnja glumica otkrila je da je godinama patila od ove psihičke bolesti koja izaziva neočekivane promene raspoloženja i ponašanja.

Gostujući u emisiji čuvene voditeljke, glumica je otkrila koja je najteža stvar sa kojom je morala da se izbori tokom života.

"Sa lečenjem od bipolarnog poremećaja. Bukvalno sam se slomila, nisam mogla da ustanem iz kreveta. Mislila sam da je to depresija, ali kada bih popila antidepresive simptomi su se pojačavali. Mislila sam da ću još više poludeti“, kazala je ona.

Glumica je priznala da ju je ranije bilo sramota da govori o tome, ali danas smatra da je važno pričati o tome, jer i sama ima prijatelje koji pate, a ne žele da idu na lečenje.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...