•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prodaje se Oscar koji je dobila Joan Fontaine

Oscar koji je 1941. za glavnu žensku ulogu dobila glumica Joan Fontaine biće ponuđen na aukciji, objavila je aukcijska kuća Christie's.

Fontaine, koja je prošle godine umrla u 96-oj godini, osvojila je Oscara za ulogu u filmu Alfreda Hitchcocka "Sumnja" u kojem je igrala s Caryjem Grantom. Ona je jedini izvođač koji je dobio Oscara za ulogu u nekom Hitchcockovom filmu.

Očekuje se da će kip postići cenu od 200 do 300 hiljada dolara na aukciji koja će se održati 11. decembra u New Yorku.

Oscari se retko pojavljuju na aukcijama jer je Akademija filmskih umetnosti 1950. zabranila prodaju kipa dobitnicima i njihovim naslednicima pre nego što ga ponude akademiji za jedan dolar.

Zarada od prodaje nasleđa Joan Fontaine mogla bi premašiti milion dolara i namenjena je kalifornijskom društvu za borbu protiv okrutnog postupanja prema životinjama.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...