•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Grant nema ulogu u novom filmu o Bridget Jones?

Izgleda da će treći nastavak serijala filmova o avanturama Bridget Jones biti bez glumca Hugha Granta, piše Hollywood Reporter.

'Odlučio sam da ne učestvujem, ali mislim da će ga svejedno snimiti. Knjiga je odlična, ali scenario se poprilično razlikuje – barem onaj scenario koji sam ja video pre nekoliko godina', rekao je Hugh Grant.

Hugh Grant je glumio Daniela Cleavera u prva dva filma o Bridget Jones koji se temelje na knjigama Helen Fielding. Poslednja knjiga 'Bridget Jones: Mad about the boy' 2013. se pojavila u knjižarama i poslužiće kao početna tačka za treći film.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...