•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popularna glumica se umorila glume i odlazi na stvaralačku pauzu

Zvezda filmske sage o vampirima, Kristen Stewart, odlučila je uzeti stvaralačku pauzu. Nakon 13 godina glumačkog stvaranja 24-godišnja zvezda odlazi na zasluženi odmor.

U intervjuu za USA Today, Kristen Stewart otkrila je kako ima drugačije planove za budućnost.

Naime, u poslednje dve godine je intenzivno radila na čak sedam različitih filmova i sada je osetila potrebu da se posveti nekoj drugoj vrsti umetnosti.

'Glumom sam se počela baviti jako mlada. Jedna stvar koja će me pratiti celog života je činjenica da stvarno jako volim svoj posao. Volim puno da radim što i nije baš tako dobro. Zapravo, to je pomalo čudno, ali to je jedini način da nastavim da radim ono što volim. Volela bih da sam malo normalnija, ali moji su planovi jako teški i iziskuju puno rada. Zato moram biti spremna da ih promenim', izjavila je glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...