•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shailene Woodley su roditelji najveća podrška

Dok je mnogim roditeljima slavnih glumica nelagodno i čudno da gledaju scene seksa njihove dece na velikom platnu, glumica Shailene Woodley je izjavila da se njenim roditeljima to dopalo.

Glumica Shailene Woodley je ovih dana zaposlena promocijom novog filma White Bird In A Blizzard u kojem se može videti i intimna scena nje i glumca Thomasa Janea.

'Moji roditelji su gledali film, mislila sam da će im biti nelagodno, ali im se svidelo', izjavila je mlada glumica.

Roditelji glumice, Lori i Lonnie, nisu u filmskoj industriji. Oboje su zaposleni u srednjoj školi.

Iako su se razveli kad je Shailene imala 15 godina, njeni roditelji su joj velika podrška u njenoj glumačkoj karijeri.

Glumica je, između ostalog, priznala i da se osećala prijatno dok je snimala intimnu scenu, nakon što je prihvatila da ima odlično telo.

'Ludo je i na neki način krivo. Ali osećala sam se odlično dok sam to radila. I nisam imala šminku. Kome treba šminka? Imam samo 22 godine. Moje grudi su super. Ne treba im nikakva pomoć', izjavila je.

'Žene bi trebale biti podrška jedna drugoj. Puno je okrutnosti i konkurencije, žene moraju pomagati jedna drugoj, a ne govoriti ružne stvari o drugima zbog vlastitih nesigurnosti', dodala je.

Film White Bird In A Blizzard s prikazivanjem u Americi počinje 24. oktobra, a već je prikazan u sklopu BFI London Film Festivala.

U filmu, koji je snimljen po romanu Laure Kasischke, Shailene Woodley glumi tinejdžerku čiji se život pretvori u rasulo nakon nestanka majke.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....