•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreatori ‘Arrested Developmenta’ i ‘Communityja’ pripremaju zajednički projekt

Nepravda nanešena ljubiteljima Arrested Developmenta ukidanjem hvaljene serije nakon samo tri sezone, polako se ispravlja. Osim što je doživela četvrtu sezonu, Mitch Hurwitz, njen tvorac, trenutno radi na filmu nakon kojeg bi mogla doći i peta. A ako volite AD, vrlo je verovatno da volite i Community, još jednu seriju čija je sudbina dugo bila neizvesna. Iako se šuškalo o ukidanju, nastavila je dalje bez Dana Harmona, glavnog scenarista i tvorca, što je uzrokovalo burne reakcije gledaoca. Harmon je na kraju vraćen, a nove epizode se i dalje snimaju. Prema svemu sudeći, doći će i do šeste sezone.

Hurwitz i Harmon izrazili su uzajamno poštovanje tako da su jedan drugome dodelili epizodnu ulogu u vlastitoj seriji, a sada će, čini se, otići korak dalje. Harmon je za Rolling Stone bez puno detalja potvrdio postojanje zajedničkog projekta koji je navodno dogovoren tokom pijanke. Obojica su trenutno zauzeta drugim stvarima zbog čega je saradnja na čekanju. Nadamo se skorom ostvarenju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu