•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kakvi predatori vrebaju iza internet prozora?

Triler “Pogrešan prozor“ sa Elajdžom Vudom stiže od 30. oktobra u domaće bioskope!

Posljednji triler reditelja Naća Vigalonda “Pogrešan prozor” (Open Windows), u kojem glume Elajdža Vud i Saša Grej domaća publika biće u prilici da gleda od 30. oktobra u bioskopima. U fokusu filma su internet i moderne tehnologije, odnosno opasnosti modernih medija.
Proslavljeni španski reditelj Vigalondo opisuje film: “U eri izuzetno brzog napretka tehnike, tehnologije i komunikacije, čini mi se da premalo vodimo računa o ličnoj bezdednosti u on-line komunikaciji, osećamo se spokojno i zaštićeno, često ne razmišljajući ko nam je sa druge strane žice”. Vigalondo je uveo i jednu inovaciju u film, a novina se tiče snimanja dela filma web kamerama.
Glavne uloge Vigalondo je poverio Saši Grej, Elajdži Vudu (proslavio se igrajući u franšizi “Gospodar prstenova”) i britanskom glumcu Nilu Maskelu. Poznata glumica Džil (Saša Grej) odbija da ide na večeru sa Nikom (Elajdža Vud), fanom koji je osvojio sastanak sa njom na internet takmičenju. Za uzvrat Čord (Nil Maskel), momak koji se predstavIja kao njen menadžer, pomaže Niku da prati u stopu glumicu preko njenog ličnog kompjutera. Nik ubrzo uviđa da je uvučen u opasnu igru i da predstavlja marionetu kojom upravlja Čord, koji želi da progoni zvezdu.
Napeti triler “Pogrešan prozor” dobio je odlične kritike na brojnim svetskim festivalima, a između ostalog i pohvalu da je “Prozor u dvorište” (Alfred Hičkok, 1954) 21. veka.

Naćo Vigalondo kao redatelj proslavio se naučno fantastičnim trilerom “Vremenski zločini (2007) i komedijom “Extraterrestre” (2011). Film “Pogrešan prozor” je prvo ostavrenje koje je snimio na engleskom jeziku.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...