•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta će Mila reći na glasine o neveri?

Ashton Kutcher i Mila Kunis uživaju u porodičnoj idili s tek rođenom ćerkicom, ali zli jezici to izgleda pokušavaju poljuljati. U medije je procurila informacija kako je Ashton na početku svoje veze s lepom Milom imao aferu.

Kako piše The Sun, slavni je glumac vezu s Milom započeo u aprilu 2012., a budući da se to saznalo nekoliko meseci kasnije, Linn Massinger tvrdi da nije znala da je Ashton u vezi.

Kratka afera s nestašnim Kutcherom sada je izašla u javnost. Linn je otkrila kako je jednom prilikom bila u njegovoj kući gde su razgovarali, a zatim ju je odveo u spavaću sobu: 'Kada sam bila kod njega, nije spomenuo Milu. Nadam se da je mislio dobro o meni.'

Devojka je takođe prikazala i fotografije njih dvoje u krevetu. Tada je Ashton imao bradu i nešto dužu kosu, jer je tada radio na ulozi za film o Steveu Jobsu.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...