•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ben Affleck je prvi muškarac koji mi je slomio srce!

Prvi muškarac koji je slomio srce Jennifer Lopez bio je glumac Ben Affleck. Naime, oni su čak bili i vereni, a svoju vezu su prekinuli pre deset godina.

Iako je pre veze s Benom bila dva puta u braku, s Chrisom Juddom i Ojanijem Noom, za njima nije toliko patila koliko za Affleckom. Pevačica je u razgovoru s Mariom Shriver za 'Today show' priznala kako joj je Ben slomio srce.

- To mi je verovatno bilo prvi put da mi je slomljeno srce - rekla je i dodala da joj je Affleck bio prijatelj, da su se poznavali godinama i da ga je zaista volela.

Lopez je nakon prekida s Affleckom bila u braku s Marcom Anthonyjem s kojim ima blizance Emmu i Maxa. Nakon što su se razveli bila je u vezi s Casperom Smartom, a sada je napokon odlučila biti malo sama.

- Otvorena sam prema ljubavi, ali mislim da je najbolje da sada budem malo sama i naučim više o samoj sebi - zaključila je JLo.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu