•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James Cameron snima u Nišu

Jedan od najprofitabilnijih filmskih režisera svetske kinematografije James Cameron ima pune ruke posla. U toku su pripreme za snimanje nastavaka filma “Avatar”, sprema se i za rad na sf spektaklu “Battle Angel” koji će ugledati svetlost dana za par godina ako bude sve kako treba.

U pauzi između mega blockbustera od kojih se očekuju milijarde prihoda, James Cameron će snimiti još jedan potencijalno veliki hit, priču o Caru Konstantinu. Bilo je šuškanja da bi glavnu ulogu možda mogao da igra George Clooney, ali to ništa nije sigurno, prvenstveno zbog slabe fizičke sličnosti. Deo filma bi trebao da se snima u Srbiji, u Nišu a i u Gamzigradu.

Najzaslužniji za dolazak čuvenog reditelja u Srbiju je vlasnik Megatrenda dr Mića Jovanović koji je jedan od vlasnika autorskih prava za ovo ostvarenje.

Podsetimo, James Cameron iza sebe ima uspešna ostvarenja kao što su Titanik, Terminator, Avatar...

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...