•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Spacey u istorijskoj drami 'Elvis & Nixon'

Dvostruki oskarovac Kevin Spacey i za Oscara nominovani Michael Shannon glumiće u istorijskoj drami Elvis & Nixon. Priča će se temeljiti na susretu poznatog dvojca u Beloj kući 21. decembra 1970. godine.

Spacey će igrati lik američkog predsednika Richarda Nixona, dok će Shannon glumiti Kralja rock'n'rolla Elvisa Presleya.

Film donosi priču o tome kako se Elvis na vrhuncu slave 21. decembra 1970. ujutro pojavio na travnjaku Bele kuće tražeći razgovor s predsednikom Nixonom. Predsednik ga je primio u Ovalnom uredu gde su raspravljali o muzičarevim stavovima o hipijima i drogama, a Kralj rocka tražio je od Nixona da postane tajni savezni agent. Elvis mu je tom prilikom poklonio pištolj Colt 45.

Nešto manje od četiri godine nakon njihovog susreta, Nixon je dao ostavku zbog afere Watergate, a tri godine nakon toga, Presley je umro u 42. godini.

Snimanje filma predviđeno je početkom 2015. godine. Režiraće ga Liza Johnson prema scenariju koji su zajednički napisali Cary Elwes, Hanala i Joey Sagal. Projekt će producirati Cassian Elwes zajedno sa Holly Wiersma, a izvršni producenti biće Byron Wetzel, Tim Smith i Paul Brett.

Spacey trenutno glumi u seriji Kuća od karata (House Of Cards) čija treća sezona izlazi sledeće godine. Ulogu groznog šefa repriziraće u nastavku komedije Kako se rešiti šefa (Horrible Bosses) koja u bioskope dolazi 26. novembra.

Shannon koji je igrao lik Generala Zoda u filmu Čovek od čelika (Man of Steel), upravo je završio sa snimanjem HBO-ove serije Carstvo poroka (Boardwalk Empire) koje je završilo prošli mesec nakon pet sezona.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....