•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Clementine (2004)

Kim (Dong-Jun Lee) je prvak u taekwondou koji se prestao boriti kako bi se mogao brinuti za kćer Sa Rang. Ali, kada kockarski šef otme Sa Rang, Kim mora pristati na borbu s Kraljem Kaveza, Jackom Millerom (Steven Seagal), čovekom kojeg još niko nije porazio.

Kim Seung Hyoun (Dong-jun Lee) je živa legenda taekwondoa. Ali rođenjem kćeri Sa Rang (Seo-woo Eun), Kim odluči da napusti prethodni život i da se posveti porodici. Planovi mu se rasplinu kada mafijaš otme njegovu kćer i uceni ga da ukoliko se ne vrati borbama, više je nikada neće videti. Kim se vraća u kavez i nizom pobeda na kraju se nađe oči u oči s “kraljem kaveza” Jackom Millerom (Steven Seagal), brutalnim borcem koji još nije izgubio niti jednu borbu.

“Kralj kaveza” je zanimljiv pogled na južnokorejsku kinematografiju i nepoznatog reditelja Du-yeonga Kima. Iako zbog Seagala, olako okarakteriziran kao akcioni, „Kralj kaveza“ je zapravo hibrid drame i akcije, u kojoj Seagal nije uzeo glavnu ulogu. U svakom slučaju radi se o zanimljivom ostvarenju, a za ljubitelje Stevena Seagala nezaobilaznom filmu.

Žanr:akcija, drama
Godina:2004
Reziser:Du-yeong Kim
Scenario:Hye-rim Eun
Uloge:Dong-jun Lee, Steven Seagal, Hye-ri Kim
Studio:Pearl Star Pictures
Zemlja:Južna Korea
Jezik:Engleski, koreanski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...