•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predsednička medalja slobode za Meryl Streep

Američki predsjednik Barack Obama uručiće krajem meseca Predsedničku medalju slobode na 19 ljudi među kojima će biti slavna oskarovka Meryl Streep i muzičar Stevie Wonder.

Reč je o najvišem američkom civilnom odlikovanju, a ono se dodeljuje osobama koje su pridonele nacionalnim interesima, kulturi i miru u svetu.

Uz Streep i Wondera, medalju će, među ostalim, dobiti književnica Isabel Allende, pokojni koreograf Alvin Ailey, naučnica Mildred Dresselhaus, kompozitor Stephen Sondheim i novinar Tom Brokaw.

Obama je dobitnike objavio tokom posete Pekingu. Pritom je istaknuo da se radi o ljudima koji su pomogli da se pišu nova poglavlja u američkoj istoriji.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...