•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija 'Zla smrt' iduće godine

Kultni horor klasik Zla smrt iduće se godine vraća na ekrane, ali kao televizijska serija, piše Rolling Stone.

Sam Raimi, reditelj originala iz 1981. i njegova dva nastavka - Zla smrt 2 (Evil Dead II) i Vojska mraka (Army of Darkness) biće izvršni producent serije, a i režiratće prvu epizodu.

Glumac Bruce Campbell koji je glumio u sva tri filma i imao cameo nastup u prošlogodišnjem remaku Zle smrti, repriziraće ulogu Asha Williamsa.

Bruce, izvršni producent Rob Tapert i ja smo oduševljeni time što imamo priliku ispričati iduće poglavlje u Ashovoj sakatoj, ali herojskoj sagi. S motornom testerom nataknutom umesto odsečene šake desne ruke i sačmaricom, Ash se vratio kako bi isprašio čudovišta. A ovog puta je obilje toga, izjavio je Raimi.

Film prati petoro prijatelja koji ubrzo nakon dolaska u šumsku kolibu pronalaze Knjigu mrtvih i snimak jednog arheologa. To je ustvari drevni tekst otkriven u ruševinama Kandara i deo je sumerske civilizacije. Kada puste snimak s izgovorenim činima, nesvesno prizovu demone koji žive blizu same kolibe. Demoni ih počinju opsedati i uskoro ostaje samo jedan član društva koji se mora boriti za vlastiti život.

Serija će pratiti Asha opremljenog motornom testerom umesto ruke, kako se bori protiv pošasti - demonskih bića iz filma.

Raimi je još pre fanovima otkrio da na projektu radi s Campbellom i svojim bratom Ivanom Raimijem na scenariju. Braća su zajedno napisala scenario za Vojsku mraka.

Sam Raimi prošle je godine režirao film Oz veliki i moćni, a prethodno je bio izvršni producent serije Spartak (Spartacus).

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...