•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gerard Butler potpuno zbunio J.Lo

Čini se da je prisutnost zgodnog Gerarda Butlera poprilično zbunila Jennifer Lopez pa se pevačica počela smejati i grešiti tokom dodele nagrada na Hollywood Film festivalu.

Gerard Butler je često proglašavan jednim od najzgodnijih muškaraca na svetu pa nije čudno da je njegova pojava potpuno zbunila pevačicu Jennifer Lopez kada mu je trebala dodeliti nagradu na Hollywood Film Festivalu.

J.Lo je, naime, trebala uručiti Butleru nagradu za animaciju u crtanom filmu 'Kako izdresirati zmaja 2'. Ali umesto 'How to TRAIN the dragon', glumica je rekla 'How to DRAIN (iscediti) the dragon'.

Kad je shvatila šta je rekla nije mogla da prestane da se smeje, a i Butleru je ovaj gaf bio smešan pa se u govoru našalio na njen račun.

"Hvala ti, Jennifer, na besprekornom uvodu. Ovo je dvostruka pobeda budući da sam dobio nagradu za film za koji nisam ni znao da sam u njemu učestvovao 'How To Drain Your Dragon'!", rekao je Butler kroz smeh.

Nakon same dodele, Gerard i Jenn bili su poprilično prisni u backstageu i nisu se odvajali jedno od drugog, neprestano se smejući i zabavljajući.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu