•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reese Witherspoon teško palo snimanje scena sexa i drogiranja

Američka 38-godišnja glumica Reese Witherspoon, najpoznatija po ulogama u brojnim holivudskim komedijama, priznala je kako joj je snimanje scena seksa i konzumiranja droge u njenom najnovijem filmu 'Wild' teško palo.

'Bilo je stvarno teško. Ništa od toga nisam želela. Nisam želela da snimam scene seksa, a ni one s drogiranjem. Scene seksa nisu zabavne', požalila se glumica.

'Wild' je inače adaptacija knjige 46-godišnje Cheryl Strayed koja se temelji na njenoj životnoj priči, te koju je Witherspoon više puta nagovarala da izbaci spomenute scene, ali ona nije pristala.

'Žao mi je što sam bila tako promiskuitetna u 90-ima, ali jednostavno moraš to snimiti jer će inače ljudi reći da je to samo film o pešačenju, a to je dosadno', odvratila joj je Strayed.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...