•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komičar ne želi komentarisati optužbe za silovanje

Cosby nije ništa rekao nego je samo odmahnuo glavom barem dva puta što je trebalo značiti "ne" kada ga je novinar NPR-a Scott Simon pitao u intervjuu, emitovanom u subotu, da odgovori na te optužbe među kojima je i ona Barbare Bowman, negdašnje glumice i modela koja tvrdi da ju je slavni komičar dugo vremena seksualno iskorištavao.

Bowman je rekla da ju je Cosby napao više puta 1985. kada joj je bilo 17 godina. Pritom je spomenula i da ju je jednom prilikom drogirao. Kazala je da ga nikada nije prijavila policiji jer se bojala da joj neće verovati.

Ona je rekla da je bila spremna svedočiti pred sudom u slučaju tužbe koju je pokrenula druga žena, Andrea Constand, koja je tvrdila da ju je Cosby drogirao i silovao. Ta je tužba rešena nagodbom 2006. i Bowman nije nikada svedočila.

Cosby nikada nije optužen za ta kaznena dela. Optužbe su ponovno izronile u oktobru kada je komičar Hannibal Buress nazvao Cosbyja "silovateljem".

Mediji su izvestili da je Cosby otkazao svoje gostovanje u showu s Davidom Lettermanom predviđeno za iduću nedelju.

Cosbyjev publicist David Brokaw nije bio dostupan za komentar.

Bill Cosby je prvi Afroamerikanac koji je osvojio Emmyja, probivši led sredinom šezdesetih u televizijskoj seriji "I Spy".

I dalje je najpoznatiji po ulozi dr. Cliffa Huxtablea, oca afroameričke porodice iz više srednje klase u najpopularnijoj seriji osamdesetih "The Cosby Show".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu