•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anjelica Huston progovorila o danu kada je Polanski silovao 13-godišnjakinju

Glumica Anjelica Huston je promovisala svoje memoare pod nazivom "Gledaj me". Delovi te knjige već su objavljeni u javnosti i to oni koji se odnose na njen katastrofalni odnos i raspad veze sa Jackom Nicholsonom.

U knjizi je prvi put progovorila i o danu kada je reditelj Roman Polanski nadrogirao i silovao 13-godišnju Samanthu Geimer. Dogodilo se to u kući njenog tadašnjeg momka Nicholsona 1977. godine. Tvrdi kako u prvi mah, kada je ušla u kuću i videla reditelja sa 13-godišnjakinjom, nije mogla ni pretpostaviti šta se dogodilo. Roman joj je rekao da je fotografisao devojku. Jedna od tih fotografija je bila i na naslovnici Samanthine knjige u kojoj je tvrdila da je Polanski prestao razgovarati sa Anjelicom nakon tog dana. Međutim, glumica u svojim memoarima tvrdi da to nije tačno.

Osim toga, navela je da nije posumnjala da ima bilo šta loše u tome što su bili zajedno, jer joj je devojka izgledala starije nego što jeste. Sutradan, kada je policija pokucala na vrata, ispostavilo se da je Polanski silovao 13-godišnjakinju tako što ju je prethodno nadrogirao.

U momentu kada je Anjelica ušla u Nicholsonovu vilu, njih dvoje su izašli. Devojka je na nogama imala cipele sa visokim potpeticama, a Polanski je u tom trenutku uzeo svoju jaknu i kameru te su zajedno napustili kuću.

Polanski zbog ovog slučaja ne sme ući na teritoriju SAD-a, a nakon što ga je devojka tužila, platio joj je blizu pola miliona dolara.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...