•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže tv serija ‘Trumanov show’

U vreme kada je sve što gledamo zapravo jedan veliki reality show, iz Paramounta stiže vest da nas spremaju počastiti još jednim – snimaće se TV serija inspirisana filmom Trumanov show.

U komediji Petera Weira iz 1998. godine Jim Carrey je prodavač osiguranja koji postepeno otkriva da je njegov život zapravo reality show i da su svi ljudi koje poznaje glumci, uključujući i njegovu ženu.

S obzirom da kraj nikome neće biti iznenađenje, biće zanimljivo videti kako će nam prezentirati već poznatu priču. Osim toga, koncept reality showa više nije tako neuobičajen kao pre 16 godina pa je pred piscima dodatni izazov. Ali, u svakom slučaju, radi se o zanimljivom materijalu koji pobuđuje velika očekivanja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...