•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jeff Wadlow preuzima `Masters of the Universe´

Reditelj i scenarist Kick-Assa 2, Jeff Wadlow, napisaće scenario i možda režirati live-action reboot Masters of the Universe. Ovaj pustolovni akcioni film prikazan je 1987. godine s teško zaboravljivim Dolphom Lundgrenom u ulozi He-Mana, ratnika koji se bori protiv mračnog lorda Skeletora. Na scenariju reboota radio je Terry Rossio, ko-scenarista svih Pirata s Kariba (Pirates of the Caribbean) i Usamljenog osvetnika (The Lone Ranger), a koliko će njegovih ideja Wadlow preuzeti još nije poznato.

Prvobitno zaposleni reditelj na rebootu bio je Jon M. Chu (G.I. Joe: Osveta) koji je ispao iz igre prebacivši se na drugi projekat pa je ekipa trenutno u potrazi za rediteljem. Na listi potencijalnih reditelja za Masters of the Universe bili su Holanđanin Harold Zwart (Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju) i Mike Cahill (Druga Zemlja). Jedna od mogućnosti je da Wadlow zasedne uz mesto scenarista i mesto reditelja, ali zasad o tome nije ništa rečeno.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...