•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo režiser filma 'Angels in America' i predstave Monty Pythona

Nemačko-američki reditelj Mike Nichols preminuo je u 83. godini, a njegova sahrana biće upriličena u krugu porodice tokom nedelje.

Nichols je bio poznat po neobičnim delima na TV-u i svetskim pozornicama, kao što su "The Graduate", "Angels in America" i "Monty Python's Spamalot".

Našoj javnosti je verovatno najpoznatiji po poslednjem spomenutom mjuziklu koji je stvoren kao adaptacija hit komedije "Monty Python and the Holy Grail" iz 1975. godine. Mjuzikl je osvojio tri nagrade Tony, predstava je upriličena više od 1.500 puta, a zaradila je više od 175 miliona dolara.

Film "Angels in America", u kojem igraju Al Pacino i Meryl Streep, dobio je epitet stvarnog umetničkog dela prenesenog sa TV-a na filmsko platno.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...