•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro i animirani Čuvari galaksije

Među najuspešnije Marvelove blockbustere svakako su svoje mesto osigurali ovogodišnji Čuvari galaksije i to ne samo fantastičnom zaradom od skoro 700 miliona dolara širom sveta već i fantastičnim prijemom od strane publike, ali i kritičara.

Čak i pre nego što je film krenuo sa prikazivanjem već je najavljen i njegov nastavak koji očekujemo 2017. godine. Ali za one kojima je dugo da čekaju još tri godine Marvelov glavni urednik za televiziju Jeph Loeb na njujorškoj stripovskoj konvenciji najavio je kako će se animirana serija Čuvari galaksije naći na Disney XD-u već 2015. godine.

Animirani Čuvari će kao i u filmu pratiti avanture Petera Quilla poznatog kao Star Lord, koji se udružuje sa rakunom Rocketom, Grootom, Gamorom i Draxom Razaračem kako bi zajednički zaštitili svemir od najopasnijih pretnji. Loeb će producirati seriju sa nagrađivanim timom iz Marvel Animationa.

Kako ne bi sve ostalo samo na rečima, na New York Comic-Conu je prikazan i kratki test video koji ne prikazuje puno, ali izgleda obećavajuće. Vidimo Rocketa koji pokušava izbeći napad drona a pojavljuje se i Star Lord. Poster koji je objavljen izgledom podseća na plakate za film. "Nakon što su glumili u najboljem filmu 2014. svi sada žele više Star Lorda i njegovu ekipu, a sada će to i dobiti.", rekao je Loeb.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...