•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rachel McAdams glumi u novoj sezoni popularne serije 'True Detective'

I zgodna glumica pridružiće se ekipi druge sezone popularne serije. Nakon što su u prvoj sezoni popularne HBO serije "True Detective" glavne muške uloge odigrali odlični Matthew McConaughey i Woody Harrelson, nova sezona donosi nova lica. Tako su još u septembru ove godine, producenti otkrili kako će ih zameniti pomalo zaboravljeni Collin Farrell i "kralj američkih komedija" Vince Vaughn. Osim toga, otkriveno je kako će u novoj sezoni postojati još jedna glavna muška uloga, a ona je pripala mladom glumcu Tayloru Kitschu, i to ona drugog detektiva.

O glavnoj ženskoj ulozi dosad se moglo samo nagađati, a sada je napokon potvrđeno - ona je pripala slatkoj Rachel McAdams. Rachel će glumiti detektivku Ani Bezzerides, koju će njena nepoverljiva priroda puno puta dovesti do situacija opasnih po život. Još jedna ženska uloga pripala je glumici Kelly Reilly i to ona Vinceove žene, koja mu je ujedno i saučesnik u zločinu.

Dakle, 8 nastavaka nove sezone, čije je snimanje krenulo ove jeseni u Kaliforniji, ovaj put prati tri detektiva (Collin, Taylor, Amy) i okorelog kriminalca (Vaughn), koji pokušavaju pronaći put kroz mrežu zavere koja okružuje jedno ubistvo.

Colin Farrell će glumiti Rayja Velcoroa, kompromitovanog detektiva koji je rastrgan između nadređenih u korumpiranoj policijskoj stanici i okorelog kriminalca koji ga drži u šaci. Vincea Vaughna ćemo gledati u ulozi kriminalca, kojem nakon ubistva poslovnog partnera preti gubitak poslovnog carstva.

Nova sezona očekuje se u drugoj polovini 2015. godine.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu