•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko dobili kćerkicu Kayu

Glumica Hayden Panettiere i bokser Vladimir Kličko postali su roditelji devojčice Kaye Evdokije. Glumica je malenu Kayu na svet donela još u utorak, 9. decembra, ali tek sada su odlučili da obave vest o prinovi.

"Hayen Panettiere i Vladimir Klično su presrećni zbog rođenja njihove kćeri Kaye Evdokije Kličko. Rodila se 9. decembra potpuno zdrava, teži 3,5 kilograma i velika je 50 centimetara", naveo je potparol slavnog para u službenoj objavi o rođenju devojčice.

Ponosni otac je na svom Twitteru u subotu objavio sličan status.

Par je navodno vest odlučio neko vreme da drži u tajnosti kako bi bar malo uživali u privatnosti s novorođenom kćerkicom. Hayden i Kličko u vezi su više od tri godine, a 2013. su se i verili.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu