•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta nas očekuje u filmskoj 2015. godini?

Skoro da je kraj godine i gotovo svi veliki filmski naslovi su već bili ili su u bioskopima računajući i poslednji nastavak trilogije Hobita. Od velikih naslova do kraja godine se može očekivati u domaćim bioskopima Egzodus: Bogovi i kraljevi kao i treći nastavak filma Luda noć u muzeju: Tajna faraona i toliko od filmske 2014. godine.

Ali, bez brige, 2015. godina je pred nama i ako je suditi prema trejlerima filmova koje ćemo imati prilike da tek da gledamo očekuje nas i više nego mnogo prijatnih iznenađenja.

U trejleru koji sadrži neke od potencijlnih velikih filmskih hitova koji izlaze u narednoj godini ima filmova iz gotovo svih filmskih žanrova i za sve ljubitelje pokretnih slika.

Verujemo da će svako barem jedan od najavljenih filmova s nesrpljenjem da isčekuje, bilo da se radi o naslovima kao što su Avengers: Age of Ultron, Star Wars: The Force Awakens ili Jurassic World. Ne sumnjamo ni da će naslovi poput Terminator Genisys, Furious 7 ili Taken 3 ostati nezapaženi od publike. A šta reći tek za recimo Jupiter Ascending, Kingsman: The Secret Service, Fifty Shades of Grey, Mad Max: Fury Road, Minions i Pan - verujemo da sada mogu da se rezervišu karte za premijere da bi bile već rasprodate! Naravno, ovo je samo manji deo naslova koji se očekuju u 2015. a verujemo da će iduća godina biti prava filmska jer će sigurno biti i nekih dobrih filmova a za koje još uvek ne smatramo da su budući miljenici publike.

Uživajte u trejleru i planirajte šta bi ste mogli da pogledate u 2015. godini, a do tada možete i skoknuti do najbližeg bioskopa i uživati u nekim filmskim hitovima koji se sada emituju, bogati su repertoari i svakako da ima nekog filma vrednog gledanja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...