•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ezra Miller će igrati filmskog Flasha

Flash dobija svoj film koji će početi s prikazivanjem 2018. a glavnu ulogu zgrabio je Ezra Miller. S obzirom na to da je Millerov lik deo ekipe Justice League nije isključeno da bi se mogao pojaviti u Batman V Superman: Dawn of Justice. Reditelj i scenarista Flasha još uvek nisu poznati, a hoćemo li gledati i njega uz Supermana, Batmana i Wonder Woman saznaćemo u okviru budućih filmova ili serija.

Iste godine u bioskope dolazi i film o kralju Atlantide i svih oceana, Aquaman, s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi. Godinu dana ranije na velikom platnu će se prvi put prikazivati film o ratnoj princezi i superjunakinji Wonder Woman, kao i prvi deo Justice Leaguea.

Robert Downey Jr. je prihvatio još jedan film i napravio novi ugovor s Marvelom, a pre toga će se pojaviti s Chrisom Evansom u trećem nastavku Captaina Americe, u kojem će pokrenuti građanski rat u Marvelovom univerzumu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...