•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najpiratizovaniji filmovi u 2014. godini

Prema podacima kompanije 'Expicio' koja prati ilegalni saobraćaj, film Martina Scorsesea 'Wolf of Wall Street' o berzanskom prevarantu Jordanu Belfortu (Leonardo DiCaprio), skinut je 30,03 miliona puta, a u bioskopima je zaradio 392 miliona dolara.

Od 1. januara do 23. decembra Disneyeva fantazija "Snežno kraljevstvo" skinuta je 29,9 miliona puta, a u bioskopima je zaradila 1,27 milijardu dolara.

Sa 29,4 miliona skidanja slede ih svemirska odiseja "Gravitacija" (Gravity), "Hobit: Smaugova pustoš" (The Hobbit: The Desolation of Smaug) sa 27,6 miliona skidanja i "Thor: Svet tame" (Thor: The Dark World) sa 25,7 miliona skidanja.

Među gornjom polovinom liste 20 najpiratskijih filmova nalaze se i "Kapetan Amerika: Zimski ratnik" (Captain America: The Winter Soldier), "X-Men: Dani buduće prošlosti" (X-Men: Days of Future Past), "12 godina ropstva" (12 Years a Slave) i "Igre gladi: Plamen" (The Hunger Games: Catching Fire).

Jedan od problema koji je kompanija imala bio je praćenje skidanja remakea akcijskog SF-a "RoboCop" (RoboCop) čiji istoimeni original datira iz 1987. Obe verzije skinute su oko 30 miliona puta, ali ne zna se koliko od tog broja ide u prilog najnovijoj verziji.

Kao i kod "RoboCopa", slično je bilo s još jednim potencijalnim naslovom duplikatom - "Legenda o Herkulu" ("The Legend of Hercules") i "Herkul" (Hercules). Oba filma objavljena su 2014., međutim "Excipio" je potvrdio da potonji nije bio tako popularan na torrent stranicama, iako je zaradio više od "Legende o Herkulu" na bioskopskim blagajnama.

Među top 20 ilegalno najskidanijih filmova nije se našao hit "Čuvari galaksije" (Guardians of the Galaxy) koji je u prvoj nedelji prikazivanja zaradio 94 miliona dolara na bioskopskim blagajnama.

Na top 20 listi nije se našao ni "Lego film" (The Lego Movie) koji se trenutno nalazi na četvrtom mestu po zaradi na bioskopskim blagajnama.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...