•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkriveno zašto je Angelina Jolie (pre)mršava

Japanski muzičar i glumac Miyavi dao je intervju za britanski Radio Times u kojem je otkrio razlog Angelinine zabrinjavajuće mršavosti u kojoj se u zadnje vreme piše. Miyavi u filmu glumi okrutnog ratnog zarobljenika, a kako bi se prikazali teški uslovi života u zarobljeništvu, morao je biti na dijeti i izgubiti dosta kilograma, baš kao i drugi glumci koji su glumili zatvorenike.

U znak solidarnosti, Angelina takođe nije jela za vreme snimanja filma.

- Na set je dolazila svaki dan i savetovala glumce i nije baš jela, isto kao i mi, kazao je 33-godišnji Miyavi, pravog imena Ishihara Takamasa.

- Bila je tako mršava jer glumci nisu smeli da jedu. Bila nam je podrška, dodao je japanski glumac.

Glumac Jack O'Connell, koji je igrao glavnog lika, olimpijskog plivača Louisa Zamperinija, otkrio je da je Angelina radila neke od kaskaderskih pothvata sama, pre nego što bi ih glumci odradili.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila