•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen popis glumaca koji Hollywoodu donose najviše novca

Forbes je objavio listu glumaca i glumica čiji su filmovi najviše zaradili u protekloj godini. A da oni koji donose najviše novca Hollywoodu nisu uvek i oni koji sami najviše zarađuju pokazala je i ova lista.

Ona izgleda ovako:

1. Jennifer Lawrence - "Igre gladi: Ptica rugalica, prvi deo" i poslednji nastavak "X-Mena" zaradili su ukupno 1,4 milijarde dolara širom sveta.

2. Chris Pratt - "Čuvari galaksije" i "Lego Movie", 1,2 milijarde.

3. Scarlett Johansson - "Captain America: The Winter Soldier", "Lucy" i "Under the Skin", 1,18 milijardi.

4. Mark Wahlberg - "Transformers: Age of Extinction", 1 milijarda + "The Gambler" koji je izašao tek 25. decembra i već zaradio pet miliona dolara.

5. Chris Evans - "Captain America: The Winter Soldier" i "Snowpiercer", ukupno 801 miliona dolara.

6. Emma Stone - "The Amazing Spider-Man 2", "Magic in the Moonlight" i "Birdman", 764 miliona dolara.

7. Angelina Jolie - "Maleficent", 758 miliona (to je ujedno i njen rekord).

8.-10. Zvezde "X-Mena: Days of Future Past" James McAvoy, Michael Fassbender i Hugh Jackman - "X-Men" je zaradio 746 miliona dolara. McAvoya je na listu smestila i uloga u "The Disappearance of Eleanor Rigby", a Fassbendera u "Franku".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu