•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oženio se holivudski glumac Joseph Gordon-Levitt

Holivudski glumac Joseph Gordon-Levitt od nedavno je i zvanično završio svoj momački život.

Naime, magazin People potvrdio je da se glumac oženio svojom devojkom Tashom McCauley. Ceremonija je obavljena 20. decembra u skromnom okruženju njihovog doma.

Par je u vezi od 2013. godine, a istu su krili od javnosti sve dok Gordon-Levitt tajnu nije otkrio novinaru Howardu Sternu.

"Imam devojku, ali ne volim o takvim stvarima pričati u javnosti. Ona nije u show businessu", rekao je tada slavni mladi glumac dodavši kako smatra da je dobra osoba i dobar dečko. Njegova supruga je suosnivačica i direktorica kompanije Fellow Robots.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...