•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se nastavak filma 'The Devil Wears Prada'?

Šuška da bismo uskoro mogli da vidimo nastavak filma u kom su glumile Emily Blunt, Meryl Streep i Anne Hathaway.

Pre osam godina jedan od najgledanijih filmova je bio "The Devil wears Prada" koji je bio snimljen prema istoimenoj knjizi autorke Lauren Weisberger.

Prošle godine, autorka nas je obradovala nastavkom, romanom "Revenge wears Prada: The Devil return", koji je odmah pokrenuo salve komentara na pitanje: da li to znači da stiže i nastavak filmskog hita?

Kompletnu priču o nastavku su pokrenule glumice Emily Blunt i Anne Hathaway koje su više nego spremne da započnu što pre snimanje novog filma.

“Ja sam za, ako su i ostali. Ne znam zašto to već nismo napravili”, izjavila je glumica Emily Blunt.

“To bi bilo baš zabavno, volela bih da snimimo još jedan nastavak”, izjavila je Anne Hathaway.

Ostaje još samo da čujemo šta na to ima da kaže Meryl Streep koja je u prvom delu glumila Miradnu Priestly, strogu urednicu modnog magazina Runway, sa kojom je prosto nemoguće sarađivati i raditi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu