•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se rimejk filma 'Zapadni svet'

U moru prerada, rebootova, novih nastavaka starih franšiza i klasičnih filmova, izdiže se još jedan, ovog puta pod vodstvom Jonathana Nolana kao reditelja i J. J. Abramsa kao producenta.

Oni su svoju inspiraciju našli u sf trileru Zapadni svet (Westworld) iz 1973. godine. Uzimajući premisu filma o zabavnom parku za odrasle koji je opremljen robotima, pripremiće televizijsku seriju za HBO. Iako zadržavaju glavnu temu iz filma, obećavaju nešto sasvim drugačije, a serija je opisana neobično i nedorečeno kao „mračna odiseja o izdanku veštačke svesti i o budućnosti greha.“

Radnja filma, kao i radnja originala, odvija se u neodređenoj budućnosti u kojoj pokvareni robot zapreti životima izletnika u zabavnom parku. Originalni Zapadni svet je imao, uz Richarda Benjamina i Jamesa Brolina, izvrsnog Yul Brynnera u glavnoj ulozi robotskog revolveraša, a Michael Crichton je napisao i režirao film.

Projekat koji je dobio svoje odobrenje prošle godine, na pragu je ostvarenja ili bolje rečeno započinje konkretizacija projekta izborom glumaca.

Jonathan Nolan i njegova supruga Lisa Joy pripremiće scenario za pilot epizodu, dok će se Jonathan Nolan pozabaviti i samom režijom serije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...