•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jalil Lespert radi na seriji 'Versailles'

Nakon što je na velika platna preneo priču o jednoj od najposebnijih i najinovativnijih osoba u svetu mode, Francuzu Yves Saint Laurentu, Jalil Lespert priprema istorijsku dramu Versailles u obliku serije.

Serija od 10 jednosatnih epizoda u kanadsko-francuskoj produkciji snimaće se u palati Versailles te u raskošno dekoriranim studijima dok će postprodukcija biti odrađena u Kanadi. Imena glavnih glumaca još nisu objavljena, a uprkos tome što se radnja serije odvija u Francuskoj, serija će se snimati na engleskom jeziku.

Scenaristi Simon Mirren i David Wolstencroft za seriju su rekli kako neće biti tradicionalna istorijska serija: "To je savremena priča o moći, izdaji i porodici, samo što se događa u 17. veku."

Versailles će prikazati priču Luja XIV koji je postao monarh sa vrlo malo godina, istražiti njegove odluke i traumu koju je doživeo tokom pobune.

U prvoj sezoni ćemo videti kako Luj XIV izrasta iz mladog kralja u apsolutnog monarha. Serija se bavi i odnosom Luja XIV i njegovog mlađeg brata, deklarisanog gay ratnika znanog kao Monsier te kraljevom aferom sa svojom rođakom Henrietom od Engleske. Serija će takođe prikazati i neke nepoznate delove Lujeve vladavine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...