•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Toby Kebbell najveći neprijatelj Fantastične četvorke

Reditelj Josh Trank se odlučio za glavnu glumačku postavu za reboot Fantastične četvorke, donosi Variety!

Za ulogu Doctora Dooma razmatrani su Jack Huston (Ubij svoje najdraže), Domnhall Gleeson (Pravi trenutak), Sam Riley (Kontrola) i Toby Kebbell kojem je na kraju uloga i dodeljena.

Toby Kebbell glumio je u mnogo velikih i manjih, ali prepoznatljivih filmova poput Čarobnjakov učenik, Prince of Persia, Bes Titana, RocknRolla i Savetnik pa se savršeno uklapa u Trankovu viziju filma: neko ko je poznat, ali ne i slavan te ko bi ovim filmom to mogao postati.

Victor von Doom aka Doctor Doom jedan je od najslavnijih Marvelovih negativaca svih vremena pa ako ga Kebbell dobro prenese na veliki ekran, film bi mu stvarno mogao doneti svetsku slavu.

Glumac se tako pridružio jednako 'poznatim, ali ne slavnim' kolegama Kate Mara (Sue Storm / The Invisible Woman), Milesu Telleru (Reed Richards / Mr. Fantastic), Jamieju Bellu (Ben Grimm / The Thing) i Michaelu B. Jordanu (Johnny Storm / The Human Torch).

Novu Fantastičnu četvorku u američkim bioskopima očekujemo 19.6.2015. godine, a nastavak na leto 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...