•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Udala se Cameron Diaz

Glumica Cameron Diaz udala se za svog verenika, pevača grupe Good Charlotte Benjija Maddena na intimnoj svečanosti organizovanoj u njihovom domu u Los Angelesu, rekao je za People njihov potparol.

"Presretni smo što novo zajedničko putovanje započinjemo okruženi članovima porodice i najbližim prijateljima", rekli su za američki časopis.

Holivudska glumica i muzičar su se upoznali u maju prošle godine, a verili su se pre Božića. Među stotinjak zvanica na venčanju su bile glumice Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Natalie Portman i Diazina vrlo bliska prijateljica Drew Barrymore kao i Maddenov brat blizanac Joel, takođe član benda Good charlotte i njegova supruga Nicole Richie.

"Stupanje u brak nešto je što logično sledi kada shvatite da ste u nekoga jako zaljubljeni i potpuno mu predani. Cameron je pronašla istinsku sreću i već dugo nije bila ovako sretna", rekao je izvor za časopis. I glumici i muzičaru je ovo prvi brak.

Cameron Diaz postala je poznata posle uloge u filmu "Maska". Glumila je i s Drew Barrymore i Lucy Liu u filmu "Čarlijevi anđeli" (2000) kao i u filmovima "Svi su ludi za Mary" (1998), "Knight and Day" (2010), "The Green Hornet" (2011), "Bad Teacher" (2011) i "The Other Woman" (2014).

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu