•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Plemićke titule dobili Kristin Scott Thomas, Joan Collins, John Hurt

Glumica Kristin Scott Thomas i Joan Collins kao i britanski glumac John Hurt ove su godine među 1164 osobe kojima je britanska kraljica Elizabeta II dodelila plemićke naslove.

Počasnu titulu 'dame' dobila je i modna kreatorka Mary Quant (80), koja je u modu uvela revolucionarnu mini suknju i vruće pantalone te glumica Emily Watson, najpoznatija po izuzetnoj ulozi u filmu Larsa Von Triera Lomeći talase.

Zapravo, pomislila sam da se neko šali. Ali istina je i oduševljena sam, iznenađena i bojim se da ću se u jednom trenutku probuditi, rekla je za Times Scott Thomas, koju su, među ostalima, proslavile uloge u filmovima Engleski pacijent i Četiri venčanja i sahrana.

Collins (81), je titulu 'dame' dobila za dobrotvorni rad, a novinarima je rekla da velika čast koja joj je ukazana poziva na skromnost i da oseća istinsku zahvalnost prema kraljici i domovini.

Titula viteza u Ujedinjenom Kraljevstvu dodeljuje se izuzetnim osobama kao priznanje za službu ili za životno delo. Muškarci koji prime viteštvo (knighthood) oslovljavaju se sa 'sir', a žene dobijaju počasni naziv dame.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila