•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ratna drama Clinta Eastwooda najgledanija u SAD-u

Ratna drama American Sniper zasela je na vrh glednosti u američkim bioskopima tokom vikenda. Film legendarnog Clinta Eastwooda sa Bradleyjem Cooperom u glavnoj ulozi zaradio je 90,2 miliona dolara.

Drugo i treće mesto zauzeli su naslovi The Wedding Ringer i Paddington koji su u svom premijernom vikendu prikazivanja zaradili 21 milion dolara odnosno 19,29 miliona dolara.

Prošlonedeljni broj jedan, triler Taken 3, našao se na četvrtom mestu (14,05 miliona dolara).

Popis 10 najgledanijih ostvarenja američkog box-officea čine i Selma (8,3 miliona dolara), The Imitation Game (7,19 miliona dolara), Into The Woods (6,54 miliona dolara), The Hobbit: The Battle of the Five Armies (4,86 miliona dolara), Unbroken (4,27 miliona dolara) i Blackchat (4,03 miliona dolara).

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu