•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ashton Kutcher svedok na suđenju masovnom ubici

Ashton Kutcher priprema se za svedočenje protiv čovjeka koji je opisan kao "serijski ubica koji ubija zbog seksualnog uzbuđenja i upušta se u sistemska ubistva lepih žena jer u tome pronalazi seksualno zadovoljstvo iz manipulacije, ubadanja i ubijanja svojih žrtava".

Tužioci su kazali da je serijski ubica Michael Thomas Gargiulo telo bivše Kutcherove devojke Ashley Ellerin nožem ubo 47 puta te je u potpunosti izmasakrirao, prenosi Daily Mail.

Kutcherov iskaz biće ključan u istrazi jer je on pronašao Ellerino telo.

Gargiulo je 22-godišnjakinju napao kad je bila pod tušem u noći 21. februara 2001. godine. U večeri kad se tragedija dogodila Kutcher i Ellerin su se posvađali i on je otkazao dogovor, ali je kasnije otišao u njen stan kako bi se pomirili. Gledajući kroz prozor u stan video je mrlju za koju je mislio da je proliveno crveno vino, da bi se na kraju uspostavilo da je u pitanju krv.

Očekuje se da će njegovo svedočenje, koje bi se trebalo održati za nekoliko meseci, potvrditi pretpostavljenu hronologiju tužioca.

Gargiulo, sad 37-godišnjak, uhapšen je 2008. prema dokazima od DNA nakon što je pokušao ubiti ženu koja je umalo postala njegova četvrta žrtva.

Druge dve žrtve, Triciju Pacaccio i Mariju Bruno, ubio je 1993. i 2005. godine na sličan način.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...