•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Victoria Justice u glavoj ulozi u novoj triler seriji

Nakon odličnih humorističkih teen serija kao što su "Awkward" i "Faking it", MTV se odlučio na nešto ozbiljnije i da napravi napetu triler seriju.

Reč je o seriji "Eye Candy", koja se počela prikazivati 12. januara. U seriji glavnu ulogu ima mlada pevačica i glumica potnatija po Nickelodeonovim serijama Victoria Justice.

Lindy Sampson (Victoria Justice) je 21-godišnja hakerka koja nakon što bude svedok otmice vlastite sestre svoje vreme posvećuje potrazi za nestalim osobama. Nakon uslovne kazne od šest meseci Lindyna prijateljica pravi joj profil na online stranici za upoznavanje Flirtua. Nažalost, već nakon prvih upoznavanja počinje da veruje kako je jedan od njenih online udvarača zloglasni ubica koji hara Manhattanom.

Misteriozni ubica već u prvoj epizodi ubija i njenog bivšeg dečka policajca Bena. Lindy nakon toga kreće lov na ubicu...

Za prvu sezonu otkupljeno je 10 epizoda, a broj gledaova koje će privući ova triler drama odlučiće o tome hoće li se snimati i druga sezona.

Serija "Eye Candy" napravljena je prema istoimenom romanu autora R.L. Stinea.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila