•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Jeff Bridges snimio album koji pomaže da zaspite

Glumac Jeff Bridges je snimio ambijentalni album "Sleeping Tapes" čiji je cilj pomoći ljudima da lakše zaspu i dobro se odmore noću. Na albumu "Sleeping Tapes" Bridges se udružio s kompozitorom Keefusom Cianciaom koji je radio na seriji "Pravi detektiv" (True detective) i inženjerom Dougom Saxom.

Album je dostupan za besplatno streamanje ili na način "plati koliko hoćeš" na stranici DreamingWithJeff.com. Sva zarada ide u humanitarne svrhe, za fondaciju "No Kid Hungry".

Pišući o svojim razlozima da napravi album, Bridges je istaknuo da je "svet pun nemirnih ljudi koji se trebaju odmoriti. Zbog toga je, kako je naglasio, ispunio pesme za san s intrigantnim zvukovima, šumovima i drugim stvarima "koji vam mogu pomoći da se odmorite".

Limitirano izdanje kaseta i zlatnih vinila takođe su dostupne u prodaji, a pet potpisanih kopija albuma naći će se na aukciji za pomoć fondaciji.

Jedna od pesama na albumu "Goodmorning, Sweetheart", sadrži snimak Bridgesa kako priča svojoj ženi kao prvu stvar ujutro, a završava sa zvukom pripreme doručka.

Na pesmi "IKEA" Bridges priča o tome kako želi da mu telo kremiraju i puste da kruži oko planete kada umre.

Bridges se i pre bavio muzikom, a debitantski album "Be Here Soon" izdao je 2000. Godinu kasnije sarađivao je sa country muzičarem T Bone Burnettom na njegovom drugom studijskom albumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....