•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad i Angelina planiraju i treći film

Angelina Jolie i Brad Pitt zaljubili su se 2005. godine na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith', tako da im filmski set sigurno budi romantična sećanja.

Holivudski par je prošle godine snimio još jedan zajednički film, 'By The Sea', a čini se kako tu nije kraj njihovoj saradnji na velikom platnu.

Strani mediji pišu kako bi Brad mogao zaigrati u najnovijem Angelininom filmu 'Afrika'.

Film priča o poznatom engleskom arheologu Richardu Leakeyu, a Jolie ga planira režirati prema scenariju oskarovca Erica Rotha.

"Veći deo svog života osećam duboku povezanost sa Afrikom i njenom kulturom, a Ericov scenario me potpuno uvukao u priču", rekla je nedavno Angelina.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...